AVW Dakramenspecialist is al ruim 20 jaar de installateur van het volledige Velux assortiment.

AVW is een van de weinige bedrijven die zich volledig richt op de montage van Velux dakramen en raamdecoratie en zich ook daadwerkelijk een specialist op dit gebied kan noemen. Kwaliteit en vakkennis staan bij ons hoog in het vaandel. Wij bieden al ruim 20 jaar een snelle levering en plaatsen tegen een zeer gunstige prijs.

informatie over Velux dakraam en raamdecoratie

Velux dakramen zijn er in tientallen verschillende afmetingen, variërend van de CK01, 55x70 cm tot UK10 134x160. Zo is er altijd wel een Velux dakraam die bij uw situatie of wensen past. Op deze website vermelden wij de standaard glatypes maar wij kunnen elk type leveren en monteren. Zo is er bijvoorbeeld regengeluidsreducerende beglazing of dakramen met een nog hogere isolatiewaarde. 

Voor iedere ruimte is er wel een bijpassend raamdecoratie product te krijgen. U kunt kiezen uit verduisteringsgordijnen, rolgordijnen, plisségordijnen en jaloezieën. Deze zijn allen leverbaar in diverse kleuren. Het woongenot kan geoptimaliseerd worden met een buitenzonwering, insectenhor of rolluik. Alles origineel van Velux.

Kijk voor een overzicht van alle producten op de raamdecoratie pagina. Wij adviseren u graag bij het maken van de juiste keuze in dakvensters en raamdecoratie, zonwering en insectenwering.

velux balkonvenster.jpg dakramen gekoppeld Naast elkaar woonkamer Kunstof binnenkant

AVW Dakramenspecialist is de specialist voor de montage van Velux dakramen en Solatube daglichtsystemen. Wij zijn gevestigd in Wervershoof en plaatsen dakvensters in heel Noord-Holland zonder extra voorrijkosten. Elders in het land kunnen reiskosten in rekening gebracht worden.

Graag informeren wij u over onze producten. U kunt contact met ons opnemen voor een vrijblijvend advies.

Online bestellen in onze webshopvelux goedkoop kopen

  dakvenster

AVW Dakramenspecialist
Wervershoof
0228-515985
K.v.K 58203540
BTW nr: NL852922413B01

Leveringsvoorwaarden
Privacy verklaring