AVW Dakramenspecialist is al ruim 22 jaar de installateur van Velux dakramen en velux Raamdecoratie.

AVW is een van de weinige bedrijven die zich volledig richt op de montage van Velux dakramen en raamdecoratie en zich ook daadwerkelijk een specialist op dit gebied kan noemen. Kwaliteit en vakkennis staan bij ons hoog in het vaandel. Wij bieden al ruim 20 jaar een snelle levering en plaatsen tegen een zeer gunstige prijs. Neem eens een kijkje op ons gastenboek en lees de ervaringen van klanten

Informatie over Velux dakraam en raamdecoratie

Velux dakramen zijn er in tientallen verschillende afmetingen, variërend van de CK01, 55x70 cm tot UK10 134x160. Zo is er altijd wel een Velux dakraam die bij uw situatie of wensen past. Op deze website vermelden wij de standaard glatypes maar wij kunnen elk type leveren en monteren. Denk daarbij bijvoorbeeld aan beglazing met een nog hogere isolatiewaarde. 

Voor iedere ruimte is er wel een bijpassend raamdecoratie product te krijgen. U kunt kiezen uit verduisteringsgordijnen, rolgordijnen, plisségordijnen en jaloezieën. Deze zijn allen leverbaar in diverse kleuren. Het woongenot kan geoptimaliseerd worden met een buitenzonwering, insectenhor of rolluik. Alles origineel van Velux.

Kijk voor een overzicht van alle producten op de raamdecoratie pagina. Wij adviseren u graag bij het maken van de juiste keuze in dakvensters en raamdecoratie, zonwering en insectenwering.

velux balkonvenster.jpg
dakramen gekoppeld
Naast elkaar
woonkamer
Kunstof binnenkant

AVW Dakramenspecialist is de specialist voor de montage van Velux dakramen en raamdecoratie. Wij zijn gevestigd in Wervershoof en plaatsen dakvensters in heel Noord-Holland zonder extra voorrijkosten. Elders in het land kunnen reiskosten in rekening gebracht worden.

Graag informeren wij u over onze producten. U kunt contact met ons opnemen voor een vrijblijvend advies.

 

AVW Dakramenspecialist
Wervershoof
Tel. 0228515985
K.v.K 58203540
BTW nr: NL852922413B01

Leveringsvoorwaarden
Privacy verklaring