Nu 30% korting op de adviesverkoop prijs van velux.

Kijk voor prijzen op onze nieuwe website www.daglichtcentrum.nl/raamdecoratie

Velux zonwering verduisteringsgordijnen, velux jaloezie, rolluiken en insectenhorren.

Ook voor zonwering en raamdecoratie ten behoeve van uw dakraam of een nieuw gerealiseerde ruimte kan AVW Dakramenspecialist u van dienst zijn. Met een uitgebreide sortering verduisteringsgordijnen, jaloezieën, geplisseerde gordijnen, rolgordijnen en combinaties hiervan is er altijd wel een geschikte oplossing te vinden.En natuurlijk niet te vergeten het rolluik, de zonwering en de insectenhor. Al deze producten zijn origineel van Velux en staan dus voor kwaliteit en gebruiksgemak.

 

Voor de beste zonwering dienen de zonnestralen gestopt te worden voordat deze het glaselement bereiken. Daarom wordt de beste zonwering aan de buitenzijde bevestigd. De Velux zonwering heeft een warmtewering zonder de kamer te verduisteren. Dit komt omdat de netstructuur van de zonwering daglicht door laat, tevens behoudt u hierdoor wel uw uitzicht. De bediening van de zonwering is eenvoudig en van binnenuit.

 

Ook het rolluik heeft een optimale zonwering en daarbij kan dit product ook optimaal verduisteren. Het biedt betere isolatie tegen kou en beperkt de geluidsoverlast door regen of hagel. Met het uitbrengen van de nieuwe generatie dakvensters is er ook een nieuw type rolluik op de markt gebracht, n.l. de SHL een handbediend rolluik. Dit type wordt bediend door het dakraam 180 graden te kantelen. Hierdoor klikt het rolluik vast aan de onderzijde van het dakraam en kan het gesloten worden.

Voor levering en montage van al uw Velux zonwering en Velux verduisteringsgordijnen!

Graag informeren wij u over onze producten. U kunt contact met ons opnemen voor een vrijblijvend advies.

Online bestellen in onze webshopzonwering en rolgordijnen goedkoop kopen

  dakvenster

AVW Dakramenspecialist
0228-515985
K.v.K 58203540
BTW nr: NL852922413B01

Leveringsvoorwaarden
Privacy verklaring